OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
OM OS
 
 
NYHEDER
 
 
ÅBNINGSTIDER
 
 
JOB
 
 
TILMELD NYHEDSBREV
 
 
KONTAKT
 

INDUSTRITEKNIKER


 

Vi søger en dygtig industritekniker til vores afdeling for automation og maskinkonstruktion. Du skal hjælpe os med at fremstille specialmaskiner til industrien. Alle maskiner er unikke og derfor skal du være maskinbygger med stort M. Du brænder for udvikling og går ikke af vejen for en udfordring.
 
Jenit har udviklet og bygget komplette automationsløsninger i mere end 40 år på tværs af en række industrier. Alle maskiner er unikke, og vi er med hele vejen fra idé til færdigt produkt. 
Du bliver således del af et stærkt team, der har store faglige ambitioner og et højt fagligt niveau.
 
Du er en udvikler, der sætter pris på at arbejde med innovation og nye projekter. Du er desuden en problemknuser, der tænker ud af boksen, når opgaven skal løses.
 
Opgaver
  • Fremstille maskiner, maskindele og produktionsanlæg
  • Drejning og fræsning, CNC og manuel
  • Opstille, indstille og teste produktionsanlæg
  • Reparere og vedligeholde produktionsanlæg
 
Kvalifikationer
  • Industritekniker eller maskinarbejder
  • Kvalitetsbevidst, præcis og kreativ
  • Du kan arbejde selvstændigt 
  • God til at planlægge din tid effektivt
  • God til at samarbejde med kollegaer og leverandører
 
Kom og vær med!
Medarbejderne er vores vigtigste ressource, og mange har været ansat hos i mange år. Som arbejdsplads er vores værdier dialog, tryghed og faglighed. Vi sørger for løbende efteruddannelse samt frokostordning og sundhedsforsikring. Vi har derudover en aktiv personaleforening, der står for firmaarrangementer for både medarbejdere og deres familier.
 
Søg jobbet
Kontakt direktør Jeppe Rasmussen på mail jr@ysm.dk eller tlf. 4033 8689. Ansøgning sendes også til Jeppe Rasmussen på jr@ysm.dk Tiltrædelse hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. Samtaler afholdes løbende. 
 
Vi glæder os til at høre fra dig! 
 
Jenit A/S beskæftiger ca. 20 medarbejdere med fremstilling af automationsløsninger til danske og udenlandske industrivirksomheder. Jenit er en del af Yding Smedie & Maskiner A/S, der i alt beskæftiger ca. 60 medarbejdere. I 2017 flyttede virksomheden til nye, moderne faciliteter på Egeskovvej i Horsens. Virksomheden har bl.a. modtaget Østjysk Landboforenings Initiativpris, DMFs Pris som Årets Lærested, Case IH Mastercertificering , Danmarks bedste Lærling og Agromeks Produktnyhedspris. 
YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK