OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
OM OS
 
 
NYHEDER
 
 
ÅBNINGSTIDER
 
 
JOB
 
 
TILMELD NYHEDSBREV
 
 
KONTAKT
 

MARKEDSCHEF TIL KARTOFFELUDSTYR

 

Markedschef til udvikling af forretningsområde med stort potentiale
Drømmer du om at udvikle salget og opbygge en forretning? Så har du muligheden her.

 
Som importør af Dewulf og Scanstone har vi produkterne på hylden til at supportere kartoffelproducenter full-line. Nu søger vi en markedschef med et kommercielt mindset, som kan udvikle salg, service og netværk. 
 
Med reference til CEO/ejeren får du en varieret og selvkørende hverdag, hvor du arbejder både strategisk og operationelt. Din hovedopgave bliver at skabe vækst gennem salg og etablering af et stærkt forhandlernetværk. Du vil i tæt samarbejde med CEO’en sætte den strategiske retning. I takt med at salget stiger, sikrer du den rette organisation.
 
Opgaver 
  • Salg til slutkunder og forhandlere
  • Udvikling af forhandlernetværk 
  • Udvikling af eftermarkedsorganisation i samarbejde med eftermarkedsteamet
  • Support til forhandlere 
  • Disponering af produktsortiment, prissætning og indkøb 
  • Planlægning af salgsindsatser 
  • Vedligeholdelse af relationen til leverandører
Din profil
Du har erfaring med salg af landbrugs- eller entreprenørmaskiner, gerne kartoffeludstyr, eller alternativt andre ydelser ind mod målgruppen. Du har erfaring med at arbejde selvstændigt og trives med at være selvkørende. Du har forståelse for de processer og dynamikker, der ligger til grund for etableringen af en resultatskabende serviceorganisation og forhandlerstruktur.
 
Som person er du udadvendt med godt humør, og du møder folk uformelt og i øjenhøjde. Du har en entreprenant tilgang, hvor du formår at tænke ud af boksen og samtidig effektivt danne relationer og opbygge en organisation, hvor kunden altid er i centrum. 
 
Af natur har du drive, er proaktiv og er er vant til at strukturere din egen dagligdag. Din formelle uddannelse er ikke afgørende. Vigtigst er i sidste ende den rette erfaring og personlighed. Din succes i jobbet afhænger at din evne til at ”åbne døre”, være vedholdende og opfølgende.
 
Om os
Kerneforretningen i YSM er forhandling og servicering af nogle af branchens mest anerkendte maskinbrands til hovedsageligt landbrug, maskinstationer, gartnerier og offentlige virksomheder i Skandinaven. Vi forhandler Case IH samt et bredt maskinprogram. 
 
Service ligger i vores DNA, og vi betragter det som vores fornemste opgave at holde vores kunder kørende. Vi kalder denne tilgang for ” problemknuserkultur”. Vi er for tredje gang i træk kåret som Case IH Masterforhandler som den eneste i Skandinavien. 
 
Du får i alt 80 kollegaer, hvoraf ca. 20 arbejder i vores afdeling i Bredsten. Uanset hvor du færdes i virksomheden, er vi kendetegnet ved en familiær og jordnær omgangstone. Du vil opleve stor opbakning i virksomheden til dit kundesegment, bl.a. med stærke montører, som er specialister på området. Dewulf og Scanstone er kendte mærker i YSM med mange solgte maskiner, så du får et stærkt kundekartotek at arbejde ud fra. 
 
Søg jobbet

Ring til direktør Jeppe Rasmussen på tlf. 4033 8689, hvis du vil vide mere. Ansøgning sendes til Jeppe Rasmussen på mail jr@ysm.dk

Hent stillingsopslaget som pdf fil

YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK