OM OSNYHEDERÅBNINGTIDERJOBKONTAKTTILMELD NYHEDSBREV
Nye maskiner
 
 
Brugte maskiner
 
 
Finansierng
 
 
Præscision
 

FARMA lancerer ny skovvogn

Tilbage til oversigt

Vi forhandler naturligvis stadig hele FARMAs omfattende program af skovvogne, kraner og udstyr. Allerede i januar 2018 er FARMA på banen med en produktnyhed af de helt store; skovvognen T16 4WD.

Skovvognen FARMA T16 4WD i Generation 2-se­rien, der kan leveres fra januar 2018,  er den hidtil største og mest avancerede model fra FARMAs side - en vogn i skovningsmaskineklassen til skoventreprenø­ren. FARMA T16 4WD er – traditionen tro - bygget på brugernes erfaringer med henblik på optimal brug i drift.

Den ottekantede bukkede midterprofil giver vognen et nyt og innovativt design, som bidrager til en mere slagfast og afvisende vogn over for stubbe og sten i skoven. Kraften i vognens 4WD er en af markedets bed­ste. Drevet kan justeres i hastighedsområdet 0-4 km/h. Dre­vet er nyttigt under vanskelige køreforhold på under­lag med dårlig bæreevne og i kuperede områder. Den brede vogn giver øget stabilitet ved kørsel.

Høj frihøjde
Det hydraulisk nedfældbare gitter øger tilgængeligheden for kraner og giver et bedre udsyn. Vognen er udstyret med dobbelte vognstyringscylindre af hensyn til en lige stærk vridningsstabilitet på trækstangen. Skovvognen har en høj frihøjde over jorden og er forsynet med 600/50x22.5 Trac-dæk. Vognen er som standard udstyret med tromlebremse på 4 hjul. Finesser som skjult slangeføring og integrerede bag­lygter i chassiset giver en god beskyttelse for udsatte dele.

Kran med gode nærområdeegenskaber
Vognen er forsynet med FARMAs længste og mest professio­nelle kran, FARMA C 8,5. En moderne kran med forbindelses­led. Kranens design giver de allerbedste nærområdeegen­skaber, en mere jævn gang samt en vippearm, som er lige stærk i hele arbejdsområdet. C 8,5 har et dobbelt teleskop med en slaglængde på totalt 3 m. Kranen kan tilpasses ef­ter netop dine behov i form af betjeningsenhed.

T16 4WD leveres i samme grønne nuance som det øvrige FARMA-sortiment.

Er du interesseret? Kontakt Niels Bloch Andersen nba@ysm.dk // tlf. 60 18 6 02

Se mere om FARMA hos Yding Smedie & Maskiner

Hent brochure

Se mere på FARMAs hjemmeside

YDING SMEDIE & MASKINER A/S EGESKOVVEJ 10 8700 HORSENS TLF.: 75782230 E-MAIL: INFO@YSM.DK